Algemene info

Avontuur en plezier in de natuur:

Een sportieve activiteit die dit keer niet uit Amerika, maar direct vanuit onze zuiderburen Frankrijk naar ons is overgekomen.
Behalve een minimale basisconditie en plezier in bewegen is geen speciale kennis of ervaring noodzakelijk. Op elk park verzorgd goed opgeleid personeel een instructie zodat je veilig kunt deelnemen. Bij problemen onderweg geven de instructeurs advies en kunnen je helpen.

Bevestigd aan kabels, lopend over touwbruggen, hangend aan zip-lijnen zwier je van platform naar platform.
Het aantal mensen dat deze combinatie van lichaamsbeweging en een avontuurlijke ervaring (vaak in de buitenlucht) beoefend, bevestigt het groeiend aantal Klimparken en Klimbossen.
Hoogtevrees? Dan kun je vaak op de lagere parcoursen, op 1 of 2 meter veel plezier beleven.
Vooral kinderen, sommige zelfs vanaf 4 jaar, leren snel omgaan met de veiligheidsuitrusting en vinden snel hun weg in een klimpark. Maar ook de sportieve avonturier vindt zijn persoonlijke uitdaging. De hoogste parcoursen bevinden zich vaak op hoogtes tot 12 à 25 meter!

Met Klimparkgids.nl willen we u een compleet overzicht bieden van alle klimparken en klimbossen in Nederland en behulpzaam zijn bij het vinden van een park. Zo kunt u makkelijk een uitje plannen.

Wij wensen u veel (klim)plezier!
Team Klimparkgids.nl

 

 

Meest bekeken

 
 

Recent toegevoegd