De KlimBoot

Gepubliceerd in Limburg Lees 8613 keer

Uniek klimpark in Sevenum!

Welkom aan boord bij klimpark KlimKong de Schatberg!

Denk je dat je vrienden, familie of collega’s het aandurven om een ochtend of middag gezamenlijk een klimpark avontuur te beleven in onze unieke ‘klimboot’ te Sevenum (nabij venlo)? Ben je avontuurlijk genoeg om aan boord een touwladder te beklimmen, een klimpark sprong te maken, touwbruggen te overwinnen of via een zipline naar de de boomtoppen te glijden? Als je deze vragen met ja kunt beantwoorden, ben je klaar voor het veiligste klimpark van Nederland!

De locatie van onze klimboot is uniek te noemen. Gelegen op het terrein van de Schatberg (Landal) aan een prachtige recreatieplas nabij Toverland. Deze unieke locatie en sfeer geeft het klimpark hierdoor ook een extra dimensie t.o.v. andere klimparken en klimbossen.

Familieleden, collega’s of vrienden die niet mee de boot in willen? Ook hiervoor hebben wij een aantal leuke alternatieven. ‘In de aap gelogeerd’, KlimKong kloten en op zoek naar KlimKong zijn enkele voorbeelden daarvan. KlimKong is een leuk alternatief voor een compleet groepsuitje.

 

 

logo-klimboot


Link website

 

      

     15m

       1m


4

parcoursen

 
57

elementen
 
5+

leeftijd
   

 

item contact item locatie

Klimkong Schatberg
Middenpeelweg 5
5975 MZ  Sevenum
Limburg

 
con tel dark  +31 (0)413 37 72 55

con mail dark  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

item openingstijden item prijzen

Zaterdag
Zondag

Overige openingstijden

12.00- 18.00 uur
12.00- 18.00 uur

Link openingstijden

jong & oud

 

Reservering noodzakelijk

€ 15,00

 

Nee

 

item foto
 

 

item video
 

Meest bekeken

 
 

Recent toegevoegd