Kartplaza Klimpark

Gepubliceerd in Overijssel Lees 4306 keer

Klimpark Hoogteparcours voor jong en oud!

Het Kartplaza Klimpark staat voor een sportieve en actieve, maar vooral leuke en avontuurlijke beleving voor gezinnen, scholen en bedrijven.

Verleg je grenzen over meer dan 30 verschillende hindernissen als touwladders, bruggen en tokkelbanen tot op wel 7 meter hoogte. Door de opbouw in moeilijkheidsgraad, is het klimpark interessant voor jong en oud. Kinderen kunnen vanaf 5 jaar (en 1.30m) komen klimmen.

Ook voor volwassenen biedt het klimpark meer dan voldoende uitdaging. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding, bedrijfsuitjes, scholen en andere groepen zoals familiedagen en vrijgezellenfeestjes.

Het klimpark is met een hoogte parcours op 1, 4 en 7 meter hoog en 30 verschillende hindernissen geschikt voor jong en oud, groepen en passanten! Het Adventurepark heeft o.a. een klimmuur van 10 meter hoog, tokkelbanen, BaseJump, boogschieten, kratstapelen en nog veel meer! En heeft hiermee de perfecte ingredienten voor groepen, familieuitjes en teambuilding!

 

 

logo kartplaza


Link website

 

      

     7m

       1m


3

parcoursen

 
35

elementen
 
5+

leeftijd
   

 

item contact item locatie

Kartplaza Klimpark
Energiestraat 6
7442 DA Nijverdal
Overijssel

 


con tel dark  +31 (0)548 62 10 03

con mail dark  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

item openingstijden item prijzen
Zaterdag & Zondag
Dinsdag t/m vrijdagLink openingstijden
 
14.00 - 17.00 uur
op basis van reservering
(min 8 pers)

Vanaf

 

Reservering noodzakelijk

€ 12,50

 

gewenst

 

item foto
 

 

item video
 

Meest bekeken

 
 

Recent toegevoegd