Hoogte Parcours Westland

Gepubliceerd in Zuid-Holland Lees 13322 keer

Kies je eigen uitdaging!

Het hoogte parcours biedt vele verschillende uitdagingen. Naast het te lopen parcours in de lucht zijn er nog andere losse hoogte activiteiten die gedaan kunnen worden.

Bij deze activiteiten kunt u denken aan vliegen door de lucht, een korte vrije val of het zelfstandig en zelfzekerend naar boven klimmen.

In het ontwerp van het parcours is getracht om de activiteit toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijke publieksgroep. De nadruk van het parcours ligt op de fun-factor. Zo kunnen bijvoorbeeld kinderen van jonge leeftijd al snel zelfstandig op ontdekkingstocht door het bos terwijl de ouders van onderaf trots toekijken. Iedere deelnemer zal veel plezier beleven op het Klimeiland. De routes hebben bijvoorbeeld een aantal kabelbanen die je over grote stukken van het eiland zullen brengen. De verschillende moeilijkheidsgraden maken het voor elke deelnemer mogelijk om zijn of haar persoonlijke grens op te zoeken.

 

 

logo westland


Link website

 

      

     10m

      


2

parcoursen

 
20

elementen
 
8+

leeftijd
   

 

item contact item locatie

Hoogte Parcours Westland
Zwetkade Noord 3
2291 HZ Wateringen
Zuid-Holland

 
con tel dark  +31 (0)174 29 40 70

con mail dark  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

item openingstijden item prijzen

ma t/m zon

alleen op reservering

8 t/m 12 jaar - 2uur
vanaf 10 jaar - 2uur

 

Reservering noodzakelijk

€ 15,25 (min 10 pers)
€ 18,50 (min 8 pers)

 

Ja, raadzaam

 

item foto
 

 

item video
 

Meest bekeken

 
 

Recent toegevoegd